Pol铆tica de Devolucions


Com puc tornar o canviar un article?

BARANDI, vol garantir-te que quedis satisfet amb la teva compra, i intentem que les devolucions siguin tan f脿cils com les compres.

Pots tornar o canviar el producte abans de utilizar-lo, sempre que ho facis a les mateixes condicions de com ho has rebut, amb la capsa i envoltori originals itots els seus accesoris, en perfecte estat. Si haguessis tirat l鈥檈mbalatge original, introdueix l鈥檃rticle en un altra capsa o bossa per貌 sempre molt ben precintada.

Puc canviar la talla d鈥檜n article? I per un altre model?

Els canvis es gestionan comdevolucions. 脡s a dir, tens que fer els mateixos passos que si fessis una devoluci贸. I fer una nova comanda amb la talla que necessitis.

Quan temps tinc per fer un canvi o una devoluci贸?

D鈥檃ccord amb el que estableix la normativa en la Defensa dels Consumidors i Usuaris, el client disposa de un termini de 15 dies naturals des de la recepci贸 de la mercaderia.

BARANDI et d贸na un termini de temps de fins 30 diesdes de la recepci贸 de l鈥檈nviament per realitzar la devoluci贸.

Com faig una devoluci贸 o un canvi?

El proc茅s per a les DEVOLUCIONS 茅s molt senzill. Tens que fer els passos que t鈥檌ndiquem:

聽聽聽聽聽聽聽聽 Entras al teu compte client, a la cassella de 鈥淗ISTORIAL DE COMANDES i els DETALLS鈥 tens totes les teves comandes rebudes.

聽聽聽聽聽聽聽聽 Busques la comanda i tens que verificar que a 鈥渆stat鈥 posa 鈥渓liurat鈥 i a la dreta cliques en 鈥渄etalls鈥.

聽聽聽聽聽聽聽聽 Si a la comanda posa 鈥渆nviat鈥 no et permetr脿 fer la devoluci贸. Hauries d鈥檈nviar-nos un email perqu猫 ho canvi茅ssim manualment a 鈥渓liurat鈥.

聽聽聽聽聽聽聽聽 A baix en producte, cliques en aquell que vulguis retornar i una breu explicaci贸 del motiu. Aix貌 茅s tot.

聽聽聽聽聽聽聽聽 Entres al teucompte client, a la casella de 鈥淒EVOLUCIONS DE MERCADERIA鈥 i veur脿s que la teva devoluci贸 diu 鈥Esperant confirmaci贸

聽聽聽聽聽聽聽聽 Tan aviat com BARANDI rebi el teu missatge i ho tramiti鈥. Veur脿s que la teva devoluci贸 diu 鈥Esperant el paquet鈥.

聽聽聽聽聽聽聽聽 Aleshores tindr脿s que imprimir el formulari de devoluci贸 (a la dreta) i introduir-lo a la capsa a l鈥檈spera que t鈥檋o recolli SEUR

Com faig el seguiment de una devoluci贸 o un canvi?

聽 聽 聽聽 聽聽Tan aviat com BARANDI rebi el teu paque i聽comprovi que l鈥檃rticle est脿 en condicions correctes, veur脿s que a la teva devoluci贸 indica 鈥Devoluci贸 completada鈥 i procedirem a fer la devoluci贸 de l鈥檌mport de l鈥檃rticle/s que hagis retornat.

聽聽聽聽聽聽聽聽 La devoluci贸 pot trigar 5-10 dies laborables i s鈥檈fectuaen el mateix m猫tode en el que hagis pagat la teva comanda.

La devoluci贸 t茅 despeses d鈥檈nviament?

Dep猫n.

Si la teva comanda perteny a la Peninsula i finalment 茅s superior als 49鈧, no hi han despeses de devoluci贸. Si no supera els 49鈧, descomptarem 6鈧 de l鈥檌mport a retornar.

Dos exemples:

聽聽聽聽聽聽聽聽 Si la teva comanda 茅s de 90鈧 i tornes un article de 40鈧. El total de la comanda 茅s de 50鈧 i la devoluci贸 no tindr脿 cap cost de transport

聽聽聽聽聽聽聽聽 Si la teva comanda 茅s de 90鈧 i tornas un article de 50鈧. El total de la comanda 茅s de 40鈧 i la devoluci贸 tindr脿 un cost de 6鈧 de transport.

Per a les comandes que procedeixin dels pa茂sos d鈥橢uropa que s鈥檈smenten a la 鈥淧ol铆tica d鈥檈nviaments鈥, si la comanda supera finalment els 125鈧, no hi ha despeses de devoluci贸. Si no supera els 125鈧, descomptarem 15鈧 de l鈥檌mport a retornar.