Barandi és una empresa familiar de Barcelona. D’esperit emprenedor, els seus principis són la il.lusió, l’esforç, el treball en equip i el contacte directe, tant amb la nostre xarxa de vendes com amb els nostres clients.

Fem peces basades en un disseny actual, combinant teles i colors en harmonía. Prioritzem el confort, adequant els nostres productes al target dels nostres clients i, per descomptat, buscant sempre la millor relació qualitat-preu.

A Barandi desenvolupem dues col.leccions anuals de dona i home (estiu i hivern) comprenent pijames, bates i “homewear”, així com dues col.leccions de vestits i peces fashion.

Gràcies a l’esforç realitzat i a la fidelitat dels nostres clients, Barandi avui dia és una marca consolidada en el mercat, tant nacional com europeu. Pots trobar els nostres dissenys a  botigues multimarca d’Espanya, Portugal, França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Andorra, Martinica, Guadalupe i Reunió.

Segons el rànking elaborat per revistes especialitzades mitjançant votació dels clients del sector, Barandi figura com la marca més valorada en “homewear”